Nou llibre: “Guía ilustrada de insultos”

Un recull inusual i sorprenent del repertori de gestos ofensius més comuns , tant de la nostra cultura , com d’altres foranes.

Després de l’ èxit de La gran guía del lenguaje no verbal, publicat per Paidós, Guía ilustrada de insultos s’endinsa en l’àmbit del llenguatge popular més espontani i creatiu: el dels insults. Els gestos recopilats en aquest llibre no apareixen en els tractats de protocol i bones maneres, ni a les guies de viatge, ni en els llibres de text, ni en els manuals de llenguatge no verbal.

Són els gestos de la mala educació, l’agressivitat i la discriminació. Encara que la cultura formal vulgui ignorar hi són com a reflex de les relacions humanes i són eines eficaces de comunicació. O d’incomunicació. Perquè tot i que alguns gestos són pràcticament universals, cada cultura, fins i tot cada regió o país, té el seu propi patrimoni de signes, part de la seva tradició i reflex de la seva forma de veure el món.

En aquesta guia il·lustrada trobaràs 70 gestos que t’ajudaran a conèixer la cultura popular d’aquí i d’ altres llocs del món. I et salvaran potser d’algun penós error en les teves relacions més cosmopolites i civilitzades.

 Més informació sobre el llibre i com aconseguir-lo online.