Saber decir

Ediciones del Serbal

_

Vaig escriure aquest manual pràctic d’oratòria pensant en els joves estudiants que han de presentar els seus treballs i que de vegades ho passen molt malament, ja sigui per falta de coneixements, d’experiència o simplement per timidesa. També vaig pensar en els professors, que han d’ensenyar-los les tècniques per superar la por a les presentacions i, a més, avaluar-los.

Pensant en els més joves, és un llibre d’oratòria bàsic i molt fàcil de llegir i aplicar, i és tremendament útil als més grans amants del breu i essencial.

Disponible en paper i en digital.

Anar a la botiga Parlar i convèncer (en catalán)

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

_

2018
Inteligencia no verbal
Ediciones Paidós

 • info

  A Intel·ligència no verbal trobaràs recursos per a desenvolupar el teu talent comunicatiu i descobriràs com el domini del llenguatge no verbal pot ser la clau de l’èxit.

  En l’era de la tecnologia i l’impacte de la multiculturalitat en les nostres comunitats, és cada vegada més necessari el cultiu de les habilitats de comunicació. No obstant això, la immensa majoria dels ciutadans ens comportem no verbalment de manera intuïtiva, seguint uns patrons culturals adquirits i cedint tot el protagonisme a la paraula. Ens expressem no verbalment, però ens falta conèixer la tècnica i els coneixements per a descodificar els missatges dels altres i adaptar els nostres en funció del que volem transmetre. Pots descobrir més a la meva pàgina sobre la Inteligència no Verbal.

Anar a la botiga

2012
La gran guía del lenguaje no verbal
Ediciones paidós

 • info

  Necessites millorar la teva posició laboral? Creus que tens dificultats per relacionar-te amb els altres? No saps com desenvolupar les teves dots de seducció? T’agradaria tenir una altra imatge?

  Siguem sincers. A tots ens agradaria tenir una capacitat d’influència sobre els altres que ens permetés aconseguir tots els nostres desitjos. D’igual manera, ens encantaria llegir la ment de la gent, saber què pensen de nosaltres i quines intencions tenen.

  El coneixement del llenguatge no verbal ens ajuda a comprendre millor als altres i a ser millors comunicadors. Vaig escriure aquest llibre per a qualsevol persona que vulgui ser més conscient de la seva pròpia imatge i controlar millor les relacions amb els altres, en el terreny laboral i personal.

  Agraeixo als lectors el fantàstic acolliment que ha tingut i que ha permès arribar a 5 edicions.

  Disponible en paper i en digital.

Anar a la botiga

2015
Manual de la comunicación personal de éxito
Ediciones Paidós

 • info

  La fórmula per a la comunicació personal d’èxit consisteix en la suma de tres elements: saber ser, saber actuar i saber comunicar; dominar això pot conduir-nos a tenir un major control sobre les nostres relacions, amb resultats més òptims, tant per a nosaltres com per als nostres interlocutors.

  Aquest és el llibre que m’hagués agradat tenir als 20 anys, quan vaig començar a moure’m al món professional i se’m plantejaven cada dia situacions de comunicació i de “saber estar” que no sabia com resoldre. Estic segura que pot ser una guia molt útil per a joves, per als seus pares i per a educadors.

  Disponible en paper i en digital.

Anar a la botiga

2013
Guía ilustrada de insultos
Ediciones Paidós

 • info

  Aquest és un llibre molt especial: presenta una recopilació dels gestos ofensius més comuns, tant de la nostra cultura, com d’altres foranes. Presenta la part més col·loquial i segurament més expressiva, del llenguatge no verbal, aquesta que no sol sortir en els manuals de comunciació, per ser considerada grollera i inadequada.

  La Guia il·lustrada d’insults conté una fotografia per a cada gest, 67 en total; és un llibre entretingut i ple de curiositats.

  Disponible en paper i en digital.

Anar a la botiga