Formació

Les habilitats de comunicació personal són la clau d’una organització eficaç. Des dels directius fins al personal d’atenció al client, la informació ha de circular amb fluïdesa. Més que això: ha d’aconseguir establir relacions de qualitat, per donar cohesió a l’equip i fomentar una comunicació responsable. Internament i externament. Només així s’aconsegueix la millor imatge cap al client i la resta de públics.

Si creus que a la teva empresa hi ha mancances de comunicació, desitges canviar hàbits de relació, necessites projectar una millor imatge i has de conscienciar i formar els teus equips, podem dissenyar una formació a mida des de VerbalNoVerbal. Consulta els nostres serveis. 

 

Les Meves Especialitats

 

01.

Llenguatge No Verbal

→ Interpretació dels missatges no verbals dels altres.
→ Entrenament en llenguatge no verbal per a l’atenció al client, lideratge, acció comercial, parlar en públic i totes les activitats on la comunicació presencial sigui clau.
→ Llenguatge no verbal per a professionals de l’educació i formadors en general.
→ Ús del llenguatge no verbal en col·lectius molt especialitzats amb necessitats de comunicació específiques: situacions de crisi, atenció a usuaris conflictius, atenció al client en el sector serveis de luxe, sector sanitari, etc.

 

 

02.

Comunicació en Públic

→ Preparació de ponències, presentacions i discursos.
→ Entrenament d’habilitats verbals i no verbals.
→ Entrenament de portaveus i “media training”.
→ Formació de formadors.

 

 

 

 

 

 

03.

Comunicació Interpersonal

→ Eines de comunicació efectiva en l'organització. 
→ Persuasió i seducció.
→ Atenció excel·lent al client.
→ Networking.

 

 

Consulta els propers cursos de 

 

 

 

Cada organització, cada equip i cada persona són únics. Per tal que la formació tingui els resultats esperats, cal pensar-la des del coneixement de les necessitats. He preparat programes formatius en habilitats específiques per a enginyers, funcionaris de presons, mestres, treballadors socials, presentadors de tv, empleats d’hostaleria, mediadors, advocats, executius de comptes i creatius, bibliotecaris, polítics, alta direcció, voluntaris d’ong i un llarg i divers etcètera.

contacta i parlem-ne