Cursos de LNV a Madrid i Barcelona

Probablement ja has fet algun curs d’oratòria. Ara ja saps planificar la teva intervenció, seleccionar els missatges clau, organitzar-los i acompanyar-los de mitjans audiovisuals. Si és el teu primer contacte amb l’art de parlar en públic, aquesta és la forma ideal de començar perquè et donarà seguretat i confiança.

Una de les claus de la persuasió i de l’autèntica connexió amb el teu públic està en el “no verbal”, perquè és el que es percep com més autèntic, més espontani i sincer. I al mateix temps, cal tenir control sobre el que comuniquem i moure’ns segons el grau de formalitat que requereixi l’ocasió.

Per falta de consciència del nostre llenguatge corporal i falta d’entrenament, molts de nosaltres hem d’aprendre a utilitzar aquest codi de manera conscient, voluntària, fins i tot planificada.

Aquest és l’objectiu dels cursos que impartiré pròximament a Barcelona i a Madrid. Els grups són reduïts, per la qual cosa t’asseguro que podràs gaudir de pràctiques i obtenir consells i pautes de millora exclusives per a tu.

Els cursos de Llenguatge No Verbal estan organitzats per:

Verbal no Verbal Barcelona

Escuela Europea de Oratoria a Madrid