Curs de llenguatge corporal a Madrid

El dissabte 28 de setembre impartiré un seminari pràctic i participatiu sobre habilitats de comunicació orientat a professionals de tots els sectors. Està dissenyat per a qualsevol persona que desitgi millorar la seva imatge, les seves relacions socials o professionals i vulgui potenciar la seva seguretat personal i capacitat de seducció i persuasió .

Objectius

  • Prendre consciència de la importància del llenguatge no verbal en les relacions professionals.
  • Aprendre les pautes fonamentals d’interpretació del llenguatge no verbal per desxifrar missatges conscients i inconscients.
  • Aprendre a comunicar-se de forma conscient i voluntària en funció d’uns objectius concrets: tenir control sobre la pròpia comunicació per tenir més control sobre els resultats.

Continguts

Intentarem manera pràctica tot allò que has pogut veure en els meus llibres , web , articles o en les meves col·laboracions en els mitjans. Seran 7 hores de curs molt intenses, amb exercicis pràctics que t’ajudaran a conèixer-te a tu mateix ia descobrir com la teva llenguatge corporal pot canviar les relacions, fins i tot les teves pròpies emocions. Parlarem de:

  • La importància de la primera impressió en el desenvolupament d’una relació. Com tenir una bona imatge a través del llenguatge corporal.
  • Quins són els moviments que ens perjudiquen i quins ens beneficien a les relacions professionals? ( negociació, selecció, etc.)
  • El llenguatge corporal com a eina de persuasió. Lideratge, parlar en públic, atenció al client i activitat comercial.
  • Pautes bàsiques per llegir els senyals no verbals del nostre interlocutor: obertura, tancament, benestar, malestar, inquietud, tensió, etc.
  • La mentida, l’engany i la dissimulació. Quins són els indicis que hem de tenir en compte?
  • Com entrenar-se per millorar les habilitats de comunicació en el dia a dia .

Com funcionarà

Amb un màxim de 25 assistents, la dinàmica serà personalitzada. Es lliurarà un exemplar del meu llibre “La gran guia del llenguatge no verbal” i s’explicarà com preparar a patir d’aquest un entrenament personal perquè puguis seguir progressant després del curs.

Proporcionarem material addicional, bibliografia i enllaços perquè puguis continuar la teva exploració per aquest apassionant món. I coneixeràs als altres assistents, professionals de perfils diversos que poden aportar molt al curs.

Després d’aquest curs…

Tindràs una idea clara de la importància que té el llenguatge no verbal en la nostra comunicació i com utilitzar-lo per aconseguir els teus objectius, en l’àmbit que sigui. Seràs conscient dels teus punts febles i com superar-los. I també de totes les eines que tens al teu abast (punts forts) als quals no treus potser suficient profit.

Per a més informació consulta el programa del seminari:

Programa del curs 'Lenguaje no verbal'

Contacta o inscriu-te a: info@teresabaro.com. (últimes places)