Com donar una bona acollida a un nou company de feina

Qui no recorda la seva experiència en un primer dia en una nova feina? Els nervis, les ganes d’encaixar i la inquietud per donar la talla són sensacions amb què tots ens enfrontem alguna vegada.

Però segurament el que recordem amb especial afecte són els companys que ens van ajudar a tenir una bona adaptació, que ens ho van posar fàcil perquè ens integréssim en l’equip i ens van fer sentir com a casa.

Ara és la teva ocasió per acollir algú nou a la teva empresa. Oferir-li una bona acollida contribueix a millorar l’ambient laboral i a mantenir unes bones relacions socials en un entorn on passem moltes hores. A més, a la feina podem trobar companys magnífics, fer grans amics i fins i tot conèixer l’amor de la nostra vida. Qui sap…

Hi ha habilitats de comunicació no verbal que podem potenciar per ajudar un nou company que s’integra en l’equip. Una actitud cordial i oberta en conèixer-lo, com per exemple fer una encaixada amb un somriure i mirant-lo als ulls, sens dubte serà una bona benvinguda.

 

snapshot20162006

Més consells sobre com integrar algú nou a la feina, en aquest vídeo del programa A punto con la 2 de TVE (20/6/16).