¿Qui té por de les exposicions orals a classe?

Curs per fer una brillant presentació del TR i altres treballs

Ets estudiant i quan has de parlar en públic et poses molt nerviós? Tens por escènica quan has d’intervenir a classe? Vols aprendre a comunicar-te bé en les teves exposicions orals a l’aula? Doncs et recomano el curs que organitza iCompani a Barcelona aquest mes de juliol titulat “Com presentar el TR i altres treballs escolars”.

Saber fer bones presentacions en públic és una habilitat que ens pot ser molt útil al llarg de la vida laboral i social. Un dels primers moments en què ens trobem en aquesta situació és a l’escola quan hem de parlar davant dels companys de classe o presentem treballs, com el temut TR o Treball de Recerca. Per això aquest curs vol proporcionar als joves estudiants d’entre 16 i 18 anys eines pràctiques perquè puguin millorar les seves habilitats de comunicació per fer exposicions atractives i perquè siguin capaços de parlar davant de professors i estudiants sense posar-se nerviosos.

El curs serà molt pràctic i dinàmic, amb jocs per perdre la vergonya i guanyar expressivitat. Es farà assessorament personalitzat a cada alumne sobre les presentacions que estiguin preparant. L’objectiu és que els estudiants aprenguin a comunicar-se amb seguretat i confiança davant de tot tipus d’audiències, a utilitzar el llenguatge no verbal i la veu per guanyar impacte durant la presentació i a connectar amb el públic i captar-ne l’atenció.

Aquesta formació es farà del 4 al 8 de juliol a Aula iCompani, i la impartiran Rosa Vila, actriu, experta en interpretació i oratòria, especialitzada en veu i dicció, i Lourdes López, experta en comunicació i amb una àmplia experiència en entrenaments a professionals i joves. Cada participant rebrà com a obsequi un exemplar del meu llibre Parlar i convèncer adreçat especialment als estudiants.

Pots consultar el programa i més informació sobre el curs aquí.